Valorant

– Du kan kun tilmelde dig selv til konkurrencen – Konkurrencen bliver spillet med tilfældige hold, så alle skal tilmelde sig selv via toornament.
– Når man skal veto om et map er det anførerne der slår hovederne sammen og finder et map. Dette skal besluttes inden kampen startes.
– Hvis man har problemer vedrørende Valorant, kan man henvende sig på vores Discord kanal, hvor der altid er en support klar til at hjælpe.
– Minimum deltager grænse for afholdelse af konkurrencen er 6 hold.

Hvilken struktur har konkurrencen?

Der er først playoffs. Playoffs bliver spillet baseret på single elimination, det vil sige hvis man taber, så er man ude af konkurrencen – det samme gælder kvart- og semifinalerne. Finalen afgøres derimod i én BO3 for at finde vinderen af de 2 finalister.

Jeg har ikke et hold. Kan jeg ikke være med?

Valorant konkurrencen kommer til at blive afholdt på den måde at alle holdene er tilfældige. I valorant konkurrencen kommer man ikke til at tilmelde sig som hold, derimod tilmelder man sig som spiller.

Når alle spillere er tilmeldt bliver holdene blandet fuldstændig, så alle har en chance.

Holdkaptajn

Når holdene er blevet delt op og er sat sammen, udnævner man en holdkaptajn. Holdkaptajnen er den der kommer til at have ansvaret for at man kommer ind til kampene, og man er den der kommer til at skal snakke sammen med de andre holdkaptajner for at stemme om hvad der skal spillet for et map.

Skulle der opstå problemer med et hold, er det holdkaptajnens opgave at få fat i support over discord hvis det er et lille problem, eller henvende sig til support hvis det er et problem der haster. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med mit hold?

Vi har denne (følg linket) Discord server, som I SKAL benytte til at snakke sammen.

Regler

Læs reglerne på Toornament

Der tages forbehold for regelændringer.

Brud på regler kan medføre diskvalifikation.

Admins vil altid have det sidste ord.

Kampplan – Server liste – Tilmelding