September-LAN’s stande

Der er ikke længe til det kommende september-LAN, og vi glæder os…

Til dette LAN deltager nemlig flere forskellige stande:

Electronics Center kommer med en større stand med hardware, gamingudstyr og super stærke tilbud. Der bliver rig mulighed for at komme og få en dialog om opgradering af udstyr, gaveidéer og meget andet.
Electronics Center har desuden sponsoreret flotte konkurrencepræmier.

Top3D og In2Motion deltager med en stand med 3D-print. Er man nysgerrig på, hvad 3D-print er for noget, eller hvad det kan bruges til, er denne stand det rette sted at tage hen.
Top3D og In2Motion har sammen sponsoreret de seje 3D-printede CS:GO-trofæer med lys, som tidligere deltagere nok kan mindes. (Ellers er der billeder i galleriet).

Kjældgaards Kaffe sælger i deres stand både kaffe / kakao, men også lækre, friske smoothies. Om aftenen og ud på natten både fredag og lørdag sælges der desuden toast og franske hotdogs.
Her bliver rig mulighed for at samle den energi der skal til både ved computeren, på bowlingbanen og i svømmehallen.

Derudover har vi igen fornøjelsen af at have NattieDK til at streame direkte fra LAN-hallen. Der bliver mulighed for at komme over og få en snak om alverdens ting, men også for at følge med på hendes stream på Twitch.

Det bliver helt sikkert et super LAN, og vi glæder os til at se jer igen til en weekend, hvor gaming, fællesskab og hygge er i fokus.