Klar til november-LAN

Årets sidste LAN afholdes d. 12.-14. november i Rødding Centret.

Til dette LAN vil der være konkurrencer i:

  • CS:GO
  • Minecraft
  • Alternativ
  • Bowling
  • Lodtrækning

Gaming er i fokus, men trænger man til en pause fra skærmen, kan man om lørdagen udnytte en fribillet til svømmehallen, gratis bowling eller rabat på biografbilletten.

Ønsker du at tilkøbe et eller flere måltider fra menuen, skal det ske senest d. 7. november. Derefter er det kun muligt at købe LAN-billet, men ønskes mad vil både cafeteriaet og Kjældgaards Kaffe være åbne.

Følgende stande deltager til dette november-LAN:

BygPC kommer med en større stand med hardware, gamingudstyr og super stærke tilbud. Der bliver rig mulighed for at komme og få en dialog om alt fra opgradering af udstyr til julegaveidéer og det derimellem.

Kjældgaards Kaffe sælger i lækre, friske smoothies lavet på smoothiecyklen. Om aftenen og ud på natten både fredag og lørdag sælges der desuden toast og franske hotdogs. Her bliver rig mulighed for at samle den energi der skal til både ved computeren, på bowlingbanen og i svømmehallen.

Vi får også besøg af flere streamers. Der bliver mulighed for at komme over forbi streamer-området og få en snak om alverdens ting. Derudover kan du følge med på deres respektive Twitch-kanaler, når de streamer live fra LAN-hallen:

Vi glæder os til at samles om en weekend med gaming og sjove events!